onsdag 30 mars 2011

Andra elitomgången 26/3-11

Hej
Andra omgången i eliten
Först red jag för klassen med Palle L:A a:0a    0a och kom 4:a
sen i laget 105 cm. När jag red fram så slängde Palle av mig på framhoppningen två gånger så har väldigt ont i ryggen men . Jag han inte hoppa fram något lite 80 skutt men sen på banan var vi nolla :)

/Hugo

Och vi vann MJÖLBY RK ! vann på 4 fel bra bra :D
Har inte funkat att logga in ,men nu är vi tillbaka!  :D

onsdag 16 mars 2011

4/4 ridna

Heej idag var det först skolan sen när jag kom hem så longera  mamma Märta och sen så red jag henne sen longera mamma palle sen åkte vi till ridhuset och så red jag först Candis och hoppade 110 cm sen red jag Lillen och hoppade 80 cm :P alla var jätte fina, Nu sitter jag vid köks bordet och dricker en kall red bull och gör lite tyska läxa :)

/HUGO

igår träningen!

Hej igår på träningen för Nina så red jag först Ärtan som var lite bussig men sen hoppade jag en bana 100-110 cm :) sen med Palle gick allt skit bra sen hoppade jag en bana på 120 cm :)

/Hugo

lördag 12 mars 2011

Mår lite bättre idag

Mår bättre idag. Gud så skönt! Orkar till och med sitta upp i soffan med familjen ocv inte ligga i sängen o glo hela dagarna..
Nu sitter mamma och jag och planerar lite tävlingar och träningar osv :) är så himla ridsugen så det finns inte :/ vill va frisk, vill att det ska bli vår (bra underlag) och vill att båda hästarna ska komma igång ordenkligt :)
Satt nyss och tänkte på vilket oflyt jag och Lillen haft. Har inte tävlat sedan maj. Eller jo en gång i slutet av augusti, men vad är det man brukar säga "en gång är inneb gång" och lite så känns det faktiskt nu :/
Känner mej fett Taggad inför i år iaf!

/Hilda

torsdag 10 mars 2011

tisdag 8 mars 2011

Ridpassen idag:)

Träningen idag gick super!!!
Föerst red jag Candis och gick super hoppade 125 cm med henne sen red jag Ärtan och gick också super bra men  det var  lite stressigt men hoppade 113 cm med henne :D en liten rolig grej i skolan jag Simon och Erik, vi gick till en en busshålplats som låg före "våran" busshålsplats när vi var på busshålsplatsen så svängde bussen in på busshålsplatsen och sen körde iväg :O så vi fich rusha efter bussen till nästa busshålsplatsen och gå på där, buss gubben ville väl att vi skulle få lite bättre kondis :/Hugo

söndag 6 mars 2011

Ridsport

ridsport

 http://www.tidningenridsport.se/Article.aspx?m=45207&a=597580

/Hugo

Elit omgång 1

Hej var så trött igår så jag årkade inte blogga då men nu kommer resultaten från västervik !:)

Candis L:A 0,0a 3:a :)

palle L:A 0,0a 4:a
candis slog palle :P

Palle elitlaget L:A 0a och sen 0a i omhoppningen och så vann vårt lag :D yää MÖLBY RK=BÄST!

tack Hanna , Hedda , Ellie , Erika , Alexandra och Nina :D

vi äger !!!!

/Hugo




Min helg

Fredag- kom hem från skolan och käka och satte mej och smörjde märtas träns eller märtas och märtas det hon använder som mest´. Sen städa jag mitt rum och bytte om . Gick ner till stallet och red båda Lillen var jättefin, märta var väldigt spännd vilket inte var så konstigt eftersom det var fett mörkt men men. På kvällen blev det att umgås med lite trevligt folk.

Lördag -  gick upp vid 12 vilket var fett segt. käka och gick ner till stallet och mocka 6 boxar och fixa allt sånt :) sen red jag båda och båda var superfina och jag var jättenöjd :) på kvällen blev det lite vänner igen :)

söndag- åkte till ridhuset med Lilen och hoppa han var skitfin :) aslänge sen ja hoppa sen när jag kom hem käka jag och mocka poch fixa sen red jag märta som var jätte tittig och bralla litegran men på sluten avslappnad och fin :)

nu Big brother och chokladmouse :D

/hilda

fredag 4 mars 2011

tagga!

Har packat allt och taggar till i morgon då blir det att tävla i västervik


candis L:A

palle L:A

palle L:A ELITEN

TAGGAR !!!!!!!!!

/hugo

torsdag 3 mars 2011

kockan är 00:57

... Och jag kom nyss ut ur duschen. Nu ska jag kolla på halva big brother programet, missa första halvan och sen ska jag försöka sova. Går inte det sätter jag väl på en film och lite så. Anledningen till att jag inte är trött är för att när jag kom hem käka jag och sen somna jag vid fem, sex där någon gångoch vakna vi halv elva. Så därt blev det några timmars sömn så nu är jag jättepigg :/ Eftersom jag somna blev det ingen ridning eller det hade jag redan bestämt innan jag somna att dom skulle få vila idag eftersom dom gått hårt förra veckan och denna :)

nu blir det..











/Hilda
NU blir det att kolla på big brother :D
ska gp till skolan i morgon blir ganska skönt efter 2 och en halv vecka

/Hugo

Sitter och väntar på bussen

Satte mej nyss pö bussen och ska hem. Är hemma om 20 minuter. Är astrött efter en lång men rolig skoldag ;) när jag kommer hem ska jag käka osv och så får jag se hur det blir med hästarna ;) är lite sugen på att dra med lillen till ridhuset och hoppa men får se hur jag gör ;) vill ja ett ridhus hemma, så hade det inte vart några problem alls ;)

Föresten så är det så att jag nästan alltid mobilbloggar, vilket gör att drt inte blir några bilder i dom inläggen, så det se ganska tråkigt ut :/ ska försöka bli bättre på att blogga på datorn så blir drt lite fler bilder och så. Och sen självklart fixa iordning bloggen;)och påtal om det kan det ibland/ganska ofta hända ett det onte riktigt blir rätt ord, felstavat osv och det ät också pga att jag mobilbloggar ;)
Har precis gjort lite läxor, som pappa hämtade igår
är snart klar med dom men nu håller mamma och jag på att planerar tävlingar :D

/Hugo

onsdag 2 mars 2011

Hästhoppning på tv

Sitter och kollar på eurosport, häst hoppning från Göteborg :)

Tre hästar ridna

Gick ner till stallet och tog in Märta. Gjorde iordning henne och så sen red jag ett ordenkligt pass i paddoken och hon var skit fin:) framförallt i galoppen. Red henne ganska länge och så, så hon mjukna ordenkligt. Sen gick jag upp till stallet och fixa henne och Hugo gjorde iordning Palle så red jag han en stund blev ett lite kortare men Intensivt pass och han var fin, är jättenöjd minns inte äns när jag red hästen senast. Men en sak jag tänkte på är att det är så himla mycket roligare att rida häst än ponny :) det tycker jag iaf ;) under tiden jag red Palle fixa Hugo lillen och så red jag Lillplutt ;) han var ganska jobbigt eller han tog nästan död på mej :) var helt slut i slutet både fysiskt och psykiskt. Satt och hämna i en helt annan värld och bara just jag jag rider kom jag på ibland haha ;) när jag bar klar fixa jag han och bytte lite töcken osv och sen städa jag mitt skåp, blev riktigt Nice även om det gick fort.

Just nu sitter jag och väntar på att big brother ska börja och sen sängen är astrött men kan inte missa BB annars skulle lagt mej vid 7 eller ngt :)
/Hilda

Påväg hem

Sitter i bilen på väg hem och käkar marsglass :) käka lite när jag kommer hem och hoppas på att jag inte somnar ;) är så trött :( sen blir det stallet och rida mina hästar och fixa stallet :)

tisdag 1 mars 2011

Ridit lillen och tränat Märta för Nina

God natt kära läsare.
Just nu ligger jag i sängen och ska sova. Blir upp tidigt imorgon hur jag nu ska lyckas gå upp?? Hela familjen ligger hemma och är sjuka men inte jag inte, så ska då imorgon ta mej upp ur sängen utan att någon tjatar på mej. Jag vaknar ju tyvärr inte av väckarklockan bast den låter som en stor båt.

Tillbaka till idag då. Kom hem vid skolan straxt eftrt 3 och käka lite, bytte om osv. Som skönt var slapp jag mocka och det idag så jag hann rida lillen innan vi skulle åka iväg och träna. Strass lite lagom för att hinna ridan hann och det han jag göra i ca 20 minuter. Red några varv på galoppspåret och lillen menyer galopp ponny och busa som vanligt;) sen blev det fixa Märta och så. Provade även dom 2 nya täckena jag köpte till henne i lördags. Dom var perfecta :) påvägen till träningen hämta vi upp Hanna och hon hängde med och film och kolla på :) Märta är jag jätte nöjd med. Red henne för första gången ordenkligt igår och idag hoppa jag henne men. Hon var lite tittig och så. Men Gud vad vo. Hoppa Asså. Hoppa även en bana på slutet :)
Nu måste jag sova har matteprov och allt imorgon. Se. Efter skolan hämtar mamma mej så jag är hemma vid 2 och då har jag hela eftermiddagen i stallet :) /Hilda god natt